Kerstavond & Oudejaar

Menu "Kerst/Nieuw" à € 50,00

Hertenbout "gekonfijt" / knolselder / beukenzwam / veenbessen
***
Kreeft "gegrild" / gember-limoenboter / groene kruiden
***
Parelhoenfilet "à la crème" / druiven / spitskool & mosterd / kroketjes
***
Tartelette / hazelnoot crèmeux / peer & venkel

Bel of mail je bestelling door via info@kok-au-vin.be of +32 50 33 95 21

Alle gerechten zijn afzonderlijk verkrijgbaar, tevens kan een wijnarrangement besteld worden.
Afhaling maandag 24 en 31 december van 10u tot 13u.
Met praktische handleiding per gerecht. Enkel contante betaling!

Homecooking

Geeft U een feestje thuis, is er een communie, een trouwfeest, of om het even wat waar U eens graag seizoensgebonden gerechten zou eten, zoals ze in ons restaurant verkrijgbaar zijn, aarzel dan niet om ons te contacteren via info@kok-au-vin.be of +32 50 33 95 21.

Loading...